روابط عمومی بیمارستان:
پیشگیری از ابتلا به کرونا/ از مصرف غذاهای خام و نیمه خام خودداری کنید.
متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری دانشگاه با توصیه به حذف مصرف غذاهای خام و نیمه خام ، گفت: با توجه به احتمال وجود ویروس کرونا بر روی سطوح، گرما برای حذف ویروس تا حدی اطمینان بخش است و به همین علت مصرف غذاهای پخته شده برای جلوگیری از ابتلا به این ویروس توصیه می شود.

دکتر افشین محمد علیزاده متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار کرد: با توجه به اینکه در رستوران ها و غذاخوری ها، تراکم جمعیت وجود دارد و همچنین تهیه غذا در چند مرحله و توسط چند فرد انجام می شود، احتمال آلودگی بیشتر است و در شرایط اپیدمی بهتر است غذاها در شرایطی تهیه شود که کمتر دست به دست شده و غذاها به شکل پخته شده شده مصرف شود.
![]() |
وی همچنین درباره مصرف مواد غذایی همچون نان، که احتمال قرار گرفتن آن روی سطوح آلوده بیشتر است، گفت: این موضوع فصل مشترک همه مواد غذایی است، برخی ویروس ها همچون اچ آی وی در محیط از بین می رود به همین خاطر با اطمینان بالا می گوییم که این ویروس قابلیت انتقال از سطوح ندارد، اما ویروسی مثل کرونا می تواند با ضریب بالا و استحکام بیشتری در محیط بماند و این محیط شامل همه محیط ها می شود.